Kopott, sikkes, ugyanakkor elegáns stílus.
Álmodozó és kacér.
A stílus Nagy-Britanniában kezdődött.

LakberendezőAz 1980-as években a The world of Interiors (USA) által került be a köztudatba, az angol és francia country elemek megjelenése a városi környezetben. Mint egy elnyűtt farmer egy kopott porcelán, egy kifakult bársony, meglátni benne a kényelmet a funkciót. A bolhapiac varázsa.
Tervezésnél a kopottas elegancia elérése, kényelem és egyszerűség.

Felfedezni a  szépséget, mint egy régi kedves ismerőst a múlt tisztelete mind benne rejlik ebben a stílusban könnyed,elegáns hangulatával. A kopott sikkes dekoráció alapja a lágy színvilág fehér,a pasztell színek rózsaszín, világoskék,tompa zöldek, elefáncsont. Fő motívum a virág azon belül is a legkedveltebb a rózsa. A dekorációk csipkék, abroszok, gyertyák, kristályok. A csempe kollekciók trendje 2011 a Shaby Chic a rózsa és virágmotívum szépen kiegészíti az ebben a stílusban tervezett enteriőrt.

LakberendezőA falicsempe mérete már régen túlnyúlik a hagyományosan megszokott méreteken. A képen látható kompozíciók 30,5*91,5 cm elegáns, vastag fényes mázas panelekből állnak össze. A lapok méretpontosak, élvágottak és az elegáns megjelenést segíti a rengeteg kiegészítő elem (sarok, – lezáró idomok, kerámiapolc )

 

 

Lakberendező   lakberendezőLakberendező