Bali stílus „ Istenek szigete” lakberendezés

Misztikum.
Romantikus kaland trópusi hangulat. Természetes anyagok, egzotikus fák, csodálatos növények.
Gazdagon díszített inspiráló belső terek. Maga a paradicsom.

A természet tisztelete.
Bali stílusban berendezett otthon alapját a természetes anyagok adják, a kő az egzotikus fák.
Kézműves tárgyak gazdag motívumokkal, fából. kőből, élénk festett maszkok melyek díszítik a belső és a külső teret egyaránt.
A színek elsősorban föld színek, melyek az alaphangulatát adják meg a belső térnek, megjelenik a lime zöld a sáfrány sárga és a datolya szín . A fehér szín karakteresebbé teszi a kézműves bútorokat. A több néha kevesebb szokták mondani ebben a stílusban ez maximálisan igaz kevés bútor, több funkcióval. Átlátható tágas terek a burkolat hol kő, hol márvány, keverve az egzotikus fából készült padlókkal.

lakberendezéslakberendezés

A struktúrák változatosak. A kő mint díszítő elem megjelenik a falakon, a fürdőszobákban a konyhában, rengeteg kombinációs lehetőséget nyújt.
Meleg barátságos luxus. Nyitott tágas magas belső terek.

lakberendezéslakberendezés

A ház folytatása a kert ahol medence, pihenő helyek szobrok, szökőkutak egzotikus buja zöld növények teremtenek harmóniát. A kert is része a háznak mint egy szabadéri szoba teak, rattan bútorok napernyők asztalkák mind a pihenést az ellazulást szolgálják.

lakberendezés

A kertben fatörzsek, orchideák, madárkalitkák.
Fák sziluettjei árnyékot adnak, lágyítják a kert vonalait, a pálmák, bambusz és páfrányok, a fügék, hibiszkusz visz színt a kertbe. A burkolatok természetes kövek, kavicsok. Kert az ellazulás a meditáció színhelye is.

lakberendezéslakberendezéslakberendezés